Med drygt en vecka kvar till årets första landskamp, Nordenkampen, är det hög tid att säkra era biljetter. Kom till nybyggda Eva Lisa Holtz Arena i Karlstad den 12 februari och upplev friidrott i världsklass.

Svensk friidrott har fått en bra start på inomhussäsongen med bland annat fina resultat under söndagens Folksam Grand Prix Stockholm Indoor där Henrik Larsson från IF Göta slog svenskt rekord på 60 meter med 6.56. Den 12 februari väntar årets första landskamp när Nordenkampen avgörs i Karlstad.

För den som vill se tävlingarna på plats finns flera biljettalternativ:

Sittplats: Är beläget på den bortre långsidan och rymmer knappt 1000 sittande. Här kommer du väldigt nära rundbanan och stav, längd och tresteg avgörs i området mot läktaren. Du får en bra överblick över hela arenan. Ungdomar upp till 18 år kan köpa sittplatsbiljetter för halva priset.

Ståplats: Arenan kommer att utrustas med tre ståplatsläktare. Dessa kommer att placeras vid höjdhoppet, precis utanför rundbanan och vid området för kula och viktkastning. 300 biljetter finns i denna kategori. Ungdomar upp till 18 år kan även köpa ståplatsbiljetter för halva priset.

Klubb-Sverigepaket: Häng med de svenska supportrarna på Nordenkampen. Med Klubb Sverige träffar ni svenska friidrottssupportrar och laddar upp inför tävlingen med brunch och uppsnack inför tävlingen med friidrottsprofiler. När tävlingen börjar sitter ni på Klubb Sveriges egna läktare tillsammans med den gula svenska klacken. Ni som inte redan är medlemmar i Klubb-Sverige kan bli det på plats.

Detta ingår:

  • Biljett till Klubb Sveriges läktare
  • Brunch på arenan före tävlingen
  • Uppsnack och besök av friidrottsprofiler
  • Svensk flagga samt en goodiebag från Klubb Sverige

Köp biljetter till Nordenkampen här.

Om du önksar VIP-paket så kontakt info@ifgota.se