Telekonsult Arena ligger på marknivå och är lätt att komma in i. I arenan finns det plant golv och många stora öppna ytor.

Rörelsehindrade gäster utan rullstol

För dig med nedsatt rörlighet rekommenderar vi att köpa en plats långt ner på läktaren för att undvika trappor.

Rullstolsburna gäster

Vi har avsatt utrymme för rullstolsplatser bredvid ståplatsläktaren. Det går också bra att sitta på sittplatsläktaren, rad 1, då kan vi placera din rullstol i närheten. Ring 0470-16116 om du vill veta mer.

Till och från arenan

Färdtjänst

Anländer du med färdtjänst är lämplig av- och påstigning framför publikentrén, mellan Telekonsult Arena och Fortnox Area. Bokar du färdtjänst för hemfärd rekommenderar vi dig att ha ca en halvtimme till godo på din bokning då exakt sluttid för tävlingen är svår att beräkna.

Rörelsehindrad med egen bil

Handikapparkering finns både på den kommunala parkeringen utanför Norra Entrén till Arenastaden och inne på Arenastaden utanför Telekonsult Arena. För att komma in med bild på Arenastaden ringer du numret vid pollaren så får du hjälp av kommunen att komma in.

På arenan

Toaletter

Det finns två stycken handikappanpassade toaletter för publik i arenan.

Utrymning

Vi tar särskild hänsyn till utrymning av personer med funktionsnedsättning. Se skyltar mot utrymningsplatser där man säkert kan vänta på hjälp. Dessa finns på flera platser i arenan.

Välkommen till Mångkamps-SM 4-5 februari 2023 i Växjö!